Az állategészségügy számára is nagy szükség van a megbízható és hatékony fertőtlenítőszerek használatára. A BradoChem Kft. termékei ezen terület elvárásait is tökéletesen kielégítik. Ezt bizonyítja, hogy a termékeik a dolgozók kezeinek tisztán tartása mellett, egyaránt alkalmasak kisebb felületek, a használatban lévő eszközök és berendezési tárgyak fertőtlenítésére is.

Rendkívül rövid behatási idővel rendelkeznek, így az állategészségügy nagy hasznát veheti a munkafolyamatok alatt. Ennek köszönhetően a higiénikus állapot fenntartása, a tisztítás és a fertőtlenítés meglehetősen könnyen és gyorsan teljesíthető.

Egyéb előnyei, hogy nemcsak fertőtlenítő-, de bőrvédő anyagokat is tartalmaznak, ezáltal a munkafázisok végeztével történő gyakori kézfertőtlenítés okozta bőrszárazság ellen is védelmet nyújtanak.

Következésképpen a hazai professzionális fertőtlenítőszer piacon már jól ismert Brado termékcsalád termékei a legkedvezőbb választást jelentik az állategészségügyben dolgozók számára. A lehető legmagasabb higiéniai színvonal elérése mellett, bőrkímélő és könnyen kezelhető termékekről

beszélünk, melyek mindezt versenyképes áron tudják biztosítani.

Tekintse meg termékpalettánkat!

Érdekelnek a termékek!

Rendelne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat