Október 11-13. között került megrendezésre a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás Budapesten a Hungexpo területén.
Az átfogó egészségügyi szakkiállításon az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonult a szakma élvonala.A legmodernebb eszközökkel, orvostechnikai innovációkkal, nemzetközi szakmai konferenciákkal és kreditpontszerző továbbképzésekkel várták az egészségügyi szakma dolgozóit.

A kiállítók között szerepelt a Bradochem csapata is! A 3 nap során ajándékcsomagokkal és szakmai tanácsokkal fogadtuk kedves Partnereinket, és a leendő Partnereket, akiknek kérdőív kitöltésével lehetőségük nyílt megosztani véleményeiket, javaslataikat termékeinkkel kapcsolatban. Még egyszer köszönjük az értékes visszajelzéseiket!

Október 13-án pedig ingyenes családi egészségnapra invitáltak minden érdeklődőt: szűrőprogramokon, interaktív előadásokon, tájékozódhattak a legújabb gyógymódokról, egészségmegőrző módszerekről az odalátogatók.

Ennek köszönhetően a szakmán kívülieknek is alkalmuk volt megismerkedni a Brado termékcsaláddal.

hungaromed