A kerek évforduló alkalmából a szervezők úgy döntöttek, az idei szakmai fórum felöleli a kórházhigiénés szakma elmúlt négy évtizedét.

A Magyar Kórházszövetség 1970-ben alakult újra. Az akkori kórházvezetők összefogásának eredménye, hogy az elsők között hozták létre a Kórházhigiénés Szakbizottságot, ami azóta is az Ankétok szervezője.

A Jubileumi Ankéton felidézik a múltat: megemlékeznek többek között Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulójáról, hiszen ő volt az, aki felhívta a figyelmet a kézfertőtlenítés jelentőségére. Felismerte ugyanis hogy, a gyermekágyi lázat az orvosok okozzák azzal, hogy boncolás után kézfertőtlenítés nélkül mennek át a szülészeti osztályra, és ott fertőtlenítetlen kézzel vizsgálják a várandós nőket.

A tudományos program keretein belül végigveszik a jelen kihívásait, és a szakmai előadások mellett a résztvevőknek lehetőségünk van találkozni különféle professzionális partnerekkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Bradochem idén is a kiállítók között szerepel.

A hazai fertőtlenítőszer piacon már jól ismert Brado termékcsaládot nagy szakmai tapasztalattal rendelkező profi csapatunk fogja képviselni az eseményen, ahol legújabb fejlesztéseinkről, ill. a már jól bevált termékeinkről nyújtanak részletes tájékoztatást. Van miről mesélni, hiszen már több mint 30 éve gyártunk fertőtlenítőszereket és számos egészségügyi intézménnyel együttműködve, széles termékpalettánk segítségével kiállunk a hatékony fertőtlenítés mellett. Kiállítási standunknál minden Partnerünket szeretettel várjuk!

Találkozunk Kecskeméten!