Sikeresen lezajlott a kecskeméti Kórházhigiénés Ankét, melyen kiállítóként vettünk részt.
Jelen voltak a legnagyobb kórházak higiénikus szakemberei, akik izgalmas előadások keretein belül boncolgatták a jelen kihívásait.
Köszönjük, hogy felkerestek minket standunknál és alkalmunk volt néhány szót váltani a Brado termékekről, pozitív értékelést figyeltünk meg, ismerik és kedvelik termékeinket és ennek mi nagyon örülünk!

ankét fotó

Kérdőív segítségével igyekeztünk felmérni a partnerek igényéit, megtudni a véleményük, benyomásaikat adott termékeinkről. Összességében elégedettek velük, voltak fejlesztési javaslataik, melyeket ezúton is köszönünk minden kérdőívet kitöltőnek, hiszen nagyon fontosak számunkra a visszajelzések.
Nagyra értékeljük, hogy segítségünkre voltak a véleményezésben, ezzel nagyban segítették a munkánk.

Úgy láttuk szívesen fogadták és használják majd az ajándékcsomagunk termékeit, igyekeztünk változatos és bőséges csomagot összeállítani.
Kiállítóként mindig öröm viszontlátni a Partnereinket, megismerkedni leendő Partnerekkel, szeretünk személyesen találkozni és megvitatni a felmerülő kérdéseket, információt nyújtani az újdonságokról. Reméljük, a hasznos és érdekes előadásokon túl mi is hozzájárultunk a rendezvény szakmai színvonalához.

Annak, aki szívesen látogatna el hasonló színvonalas eseményre, vagy aki esetleg nem tudott részt venni a kecskeméti Ankéton, annak szeretnénk a figyelmébe ajánlani a következő rendezvényt, melyen szintén kiállítóként fog részt venni a BradoChem csapata:

 

HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás
2018. október 11–13. lesz Budapesten.

 

Várjuk Önöket szeretettel az átfogó egészségügyi szakkiállításon, ahol az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.